top of page
pjäsbild.jpg

Bli en Ljudaborgare!

Varmt välkommen att bli medlem i Ljudaborg! Vi är en förening med lång historia och stort hjärta, som värnar varandra och älskar att skapa utifrån gemensamma intressen som teater, historia, hantverk m.m.

Att vara medlem

Som medlem blir du en del av Ljudborgs familj. Vi stöttar varandra och skapar olika kreativa projekt tillsammans. Kulturområdet är stort och i nuläget är verksamheterna vi har i föreningen teater, kör och medeltidsdagar - men vi är alltid nyfikna på nya konstuttryck!

Det är inte enbart föreningens utveckling vi fokuserar på, utan även den enskilde individens utveckling. Du väljer själv vilken/vilka verksamheter du är intresserad i att delta i.

I alla projekt som Ljudaborg Kulturförening tar sig an gör vi allt ideellt från grunden. Vi bygger kulisser, syr scenkläder, marknadsför, arrangerar och sköter allt från inköp till sponsring. Alla medlemmar är även välkomna att hjälpa till vid aktiviteter som biljettförsäljning vid entré och fikaförsäljning. Det är bara din fantasi som sätter gränser för vad du vill göra!

Om du är nyfiken - tveka inte att kontakta oss!

Avgiften är beslutad under 2021 års årsmöte och gäller till 1 januari 2024.

 

Priserna är som följer:

Vuxna: 250:-

Barn 0-17 år: 75:-

Familj (alla boende på samma adress): 500:-

Detta kan betalas in via swish eller bankgiro.

Swish: 123 481 8563

Bankgiro: 448-5165

 

När du betalat in, skriv namn i meddelanderutan och fyll sedan i vårt medlemsregister som du finner genom att klicka på knappen neden.

bottom of page